ÎNCEPUT DE SĂPTĂMÂNĂ ÎN FORȚĂ AL UTILAJELOR DE DESZĂPEZIRE, DUPĂ UN WEKKEND ÎN CARE S-A LUCRAT LA FOC CONTINUU

ÎNCEPUT DE SĂPTĂMÂNĂ ÎN FORȚĂ AL UTILAJELOR DE DESZĂPEZIRE, DUPĂ UN WEKKEND ÎN CARE S-A LUCRAT LA FOC CONTINUU

Operațiunea începută săptămâna trecută de transportare a zăpezii în afara orașului continuă și săptămâna aceasta, după un weekend în care s-a lucrat la foc continuu. Mii de metri cubi de zăpadă au fost depozitați pe drumul lui Mucă și astfel au fost eliberate parcările, căile de acces.

Astăzi se continuă deszăpezirea făcută de GSL și, în paralel, încărcarea zăpezii, în condițiile în care se așteaptă ninsori destul de abundente.
Astfel, astăzi se lucrează pe Daciei, Ansamblul 24, în zona Spitalului, Ansambul 208-210, la autogară, în spatele blocurilor 101, 102, 103 din centru, pe portiunea pietonala de la MUV 1, pe 1 Decembrie 1918, blocurile 60 vama, pe Mereni și Trandafirilor, dar și la Policlinică.

Echipele beneficiază de sprijinul Poliției Locale și lucrează într-un ritm susținut pentru degajarea unei cantități cât mai mari de zăpadă.
Executivul Primăriei împreună cu responsabilii se întâlnesc zilnic în ședința de lucru pentru evaluarea activității zilnice și programul pentru a doua zi.

Mulțumim tuturor celor implicați, dar și cetățenilor cu simt civic!

Ultima modificare: 16.01.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ZECI DE MAȘINI AU TRANSPORTAT ZĂPADA IERI ÎN AFARA ORAȘULUI, OPERAȚIUNEA CONTINUĂ ȘI ASTĂZI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.